Hieronder kunt u zich aanmelden voor Sail Den Helder 2023 en ook eventueel voor de aanbrengtochten (onder algemeen aanmeldformulier). Indien u wordt toegelaten wordt u een ligplaats in de museumhaven Willemsoord aangewezen. De aankomst is donderdag 29 juni en vertrek is op zondag 2 juli of maandag 3 juli. Tussentijds wordt de Van Kinsbergenbrug niet bediend i.v.m. passage van de tienduizenden bezoekers die per dagdeel worden verwacht. U blijft dus vastliggen van na binnenkomst tot vertrek op zondag. Uw ligplaats gedurende Sail Den Helder en havenfaciliteiten (stroom, water en sanitaire voorzieningen) zijn gratis. Op zaterdag 1 juli wordt een z.g. bruine bonen diner voor het varend erfgoed door de Sail organisatie aangeboden.

Vanuit de behoudsorganisaties worden ook deze editie voor leden van de Federatie Varend Erfgoed Nederland vanuit Oost- en Zuidwest Nederland twee z.g. aanbrengtochten georganiseerd. Uw eventuele belangstelling hiervoor kunt u hieronder aangeven en wordt doorgegeven aan de organisatoren van de aanbrengtochten. Zie tevens Meer informatie aanbrengtochten.

De inschrijving is gesloten. Wel kunt u zich door in te schrijven op de reservelijst worden geplaatst.

Privacy: Uw gegevens worden verwerkt conform de Algemene Verordening Gegevensverwerking.

Contactgegevens

U ontvangt een e-mail met een bevestiging van ontvangst van uw aanvraag tot deelname van de secretariaat van Sail Den Helder 2023. In maart 2023 krijgt uw te horen of uw kan deelnemen. Voor andere vragen met betrekking tot Sail Den Helder 2023 kunt u contact opnemen met: varend.erfgoed@saildenhelder.nl


Aanbrengtochten

Gezien de ervaringen bij eerdere tochten kan er een probleem ontstaan m.b.t. waterhoogten en/of bediening kunstwerken. Indien de waterstanden een tocht in de weg zitten, kan een deel of de gehele tocht worden afgelast. In Dordrecht e/o Gouda, kan de aanbrengtocht worden onderbroken en/of een andere route worden gekozen om Den Helder tijdig te bereiken.

Aanbrengtochten

*** In verband met de vele werkzaamheden aan kunstwerken op deze route worden deze aanloophavens nader bekendgemaakt.

Voor beide aanbrengtochten volgt na inschrijving nadere informatie aan de deelnemers. U ontvangt een e-mail met een bevestiging van ontvangst van uw aanvraag tot deelname van de secretariaat van Sail Den Helder 2023. In maart 2023 krijgt uw te horen of uw kan deelnemen. Voor andere vragen met betrekking tot Sail Den Helder 2023 kunt u contact opnemen met: varend.erfgoed@saildenhelder.nl