Sail Den Helder - Nederlands Sail Den Helder - English Sail Den Helder - Deutsch

Algemeen

Voorbereidingen SAIL Den Helder 2017 in volle gang. 

Een succesvolle uitvoering van het evenement is alleen mogelijk met inzet van enthousiaste vrijwilligers, zowel in de voorbereiding als in de uitvoering van het evenement.

Op de volgende subpagina's vindt u een beschrijving van de verschillende vrijwilligersfuncties.Aanmelden voor een vrijwilligersfuncties kan via het aanmeldformulier dat begin september op deze website zal worden geplaatst.

De vrijwilligers van SAIL Den Helder 2017 zijn ambassadeurs van de SAIL-organisatie en moeten daarom van onbesproken gedrag te zijn. Indien u fysieke en/of medische beperkingen hebt, kunt u zich misschien beter niet aanmelden, gezien de lange dagen en soms zware werkzaamheden.U dient de gehele periode 20 t/m 25 juni beschikbaar te zijn voor SAIL Den Helder 2017. Zondag 25 juni is de laatste SAIL-dag die we afsluiten met een vrijwilligersfeest.We hebben ook een (beperkt) aantal personen nodig vóór 20 juni (voorbereiding) en ná 25 juni (opruimen terreininrichting).

Vrijwilligers moeten vóór aanvang van het evenement (uiterlijk 21 juni 2017) 18 jaar zijn.

 

Onderstaande functies zullen niet via de standaard aanmeld procedure worden geworven, maar voor de volledigheid toegevoegd zoals hieronder is aangegeven.


Veiligheid en Beveiliging (incl. verkeersregelaars)
Voor Veiligheid en beveiliging worden grotendeels professionele krachten gebruikt, zomogelijk aangevuld met stagiaires van scholen in de Noordkop. Naast een beperkt aantal professionele verkeersregelaars, zullen ook vrijwilligers worden ingezet. De verkeersregelaars dienen voldoende ervaring te hebben, adequaat te zijn opgeleid en in het bezit te zijn van een geldige verkeersregelaarspas afgegeven door de Gemeente. Wij zullen vanuit de organisatie verkeersregelaars benaderen.


EHBO
De medische organisatie is in handen van een ervaren arts. Voor invulling van de EHBO-posten wordt gebruik gemaakt van een EHBO-vereniging. De SAIL-arts zal komende maanden contact zoeken met geïnteresseerde EHBO-verenigingen. Daarnaast worden er afspraken gemaakt met huisartsen, het ziekenhuis en de veiligheidsorganisatie.


Verkoop Merchandising

Verkoop merchandising voorafgaand en tijdens Sail Den Helder 2017 wordt uitgevoerd door de geselecteerde leverancier. De invulling van de verkoopstands tijdens het evenement wordt door deze leverancier, in samenspraak met de organisatie van SAIL Den Helder 2017, georganiseerd. 

Sail Den Helder - Good to sea you
Sail Den Helder at Facebook Sail Den Helder at Twitter Sail Den Helder at Linked Sail Den Helder at Youtube Sail Den Helder at Youtube Sail Den Helder at Youtube