Sail Den Helder - Nederlands Sail Den Helder - English Sail Den Helder - Deutsch

Avondarrangementen

Avondarrangementen  

Donderdag 22 juni, vrijdag 23 juni en zaterdag 24 juni van 19.00-23.30 uur

Avondprogramma aan boord van een varend zeil- of motorschip

 

Trakteer uw gasten op een onvergetelijke avond op het water! De Tall Ships, ook wel zwanen van de oceaan genoemd, en een vloot van de Koninklijke Marine presenteren zich in de haven van Den Helder. Al varend maakt u onderdeel uit van dit prachtige plaatje. De avond wordt spectaculair afgesloten, een blijvende herinnering voor u en uw gasten.

 

U wordt met uw gasten omstreeks 18.30 ontvangen met een kopje koffie of thee in onze VIP-ruimte op Willemsoord. Zodra de groep compleet is, begeleiden wij u en uw gasten naar het door u gereserveerde schip. Als iedereen aan boord is gaan de trossen los en start u de vaartocht met een rondvaart door de havens van Den Helder waar de Tall Ships en de Marineschepen liggen. In en rond de haven zijn diverse activiteiten en demonstraties van onder andere KNRM en Koninklijke Marine. Na de rondvaart door de haven maakt u, afhankelijk van wind en getij,  een mooie (zeil-)tocht over de Waddenzee. Tegen het vallen van de duisternis vaart u terug richting de haven van Den Helder. Daar zal de avond spectaculair worden afgesloten. Omstreeks 23.30 uur meert het schip weer af aan de kade. Tijdens de vaartocht wordt u getrakteerd op een streekgebonden warm en koud buffet. 

 

Avondprogramma aan boord van een stilliggend Tall Ship

 

Once in a lifetime experience! Geniet met uw gasten aan boord van een uniek Tall Ship in een prachtige ambiance van alles was Sail Den Helder u te bieden heeft.

 

U wordt met uw gasten omstreeks 18.30 ontvangen met een kopje koffie of thee in onze VIP-ruimte op Willemsoord. Zodra de groep compleet is, begeleiden wij u en uw gasten naar het door u gereserveerde Tall Ship. De Tall Ships vormen het hart van het evenement. Op en rond de schepen vinden tal van demonstraties en activiteiten plaats. Op de diverse podia zullen verschillende optredens verzorgd worden en iedere avond wordt spectaculair afgesloten.  U heeft vanaf het machtige dek een indrukwekkend uitzicht over de bruisende haven terwijl u met elkaar het glas heft! Gedurende de avond wordt u getrakteerd op een streekgebonden warm en koud buffet vergezeld van de nodige drankjes.

 

 

Prijzen variëren van € 149,- tot € 219,- excl. btw per persoon.  Prijs is afhankelijk van het dagdeel en keuze voor type schip. Het bovengenoemde arrangement is inclusief: parkeren, boardingpassen, ontvangst,  huur schip,  food en drinks en bijdrage aan het evenement.

 

Vraag hier uw offerte aan!

Sail Den Helder - Good to sea you
Sail Den Helder at Facebook Sail Den Helder at Twitter Sail Den Helder at Linked Sail Den Helder at Youtube Sail Den Helder at Youtube Sail Den Helder at Youtube