Sail Den Helder - Nederlands Sail Den Helder - English Sail Den Helder - Deutsch

Crew parade - concept en uitvoering

Functie : Projectteam crew parade Sail Den Helder 2017

Opleiding : 3e jaars HBO Leisure Management, hogeschool Inholland, minor Concepting en Events

Studenten : Larissa Boogaard, Anne Schaper, Gabriëlle de Boer, Joëlle Muller, Alicia Camp, Monique Lie-A-Tsjoen

Begin februari zijn wij via onze studie betrokken geraakt bij de organisatie van SAIL Den Helder. Wij zijn als projectgroep verantwoordelijk voor de Crew Parade die plaats zal vinden op vrijdag 23 juni 2017 tijdens het mooie nautische evenement ‘SAIL Den Helder’.

De Crew Parade is een dankbetuiging aan de stad Den Helder door de bemanningsleden van de tallships die tijdens het evenement aanmeren in de haven. De parade is elke editie weer een hoogtepunt en belooft dit jaar weer een groot feest te worden!

 

Wij zijn 6 derdejaars studenten van de HBO opleiding Leisure Management. Na een stage-periode van 20 weken zijn wij vanaf februari gestart met de minor Concepting en Events. Tijdens deze minor worden wij verder gespecialiseerd in het bedenken en het uitvoeren van evenementen voor verschillende opdrachtgevers. SAIL Den Helder biedt ons als opdrachtgever een unieke kans om onderdeel uit te maken van deze grote organisatie. Wij kunnen al onze kennis en ervaringen  vanuit onze studie en stages meenemen om een uniek concept te bedenken voor de Crew Parade van aankomende editie. Naast het uitdenken en organiseren van de Crew Parade, krijgen wij vanuit de SAIL Academy verschillende excellentietrainingen voor onze persoonlijke ontwikkeling.

 

Ons streven is om de Crew Parade deze editie tot een groot feest te maken voor alle bemanningsleden, alle betrokkenen, en natuurlijk alle bezoekers aan SAIL Den Helder!

 

Wij verwelkomen u graag tijdens de Crew Parade van SAIL Den Helder op vrijdag 23 juni tussen 14.00 en 16.00 uur. Tot dan!

Sail Den Helder - Good to sea you
Sail Den Helder at Facebook Sail Den Helder at Twitter Sail Den Helder at Linked Sail Den Helder at Youtube Sail Den Helder at Youtube Sail Den Helder at Youtube