Sail Den Helder - Nederlands Sail Den Helder - English Sail Den Helder - Deutsch

Crew programma - uitvoering

Project : Organisatie crew programma Sail Den Helder 2017

Opleiding : 3e jaar HBO studenten vrijetijdsmanagement Hogeschool Inholland, Diemen

Studenten : Susan te Boekhorst, Anouk van Warmerdam, Marit Visser en Kirsten van Hoften

Wij zijn vier jonge vrouwelijke professionals die hebben gekozen om vijf maanden lang mee te werken aan een van de grootste internationale evenementen in Nederland. Sail Den Helder is een kans die wij niet konden laten schieten. Het mee werken aan zo iets groots is een droom van elke student. Onze nog kleine ervaringen met de praktijk zal door dit evenement een gigantisch sprong maken in de goede richting. Onze innoverende en productieve houding zal het crew programma tot een succes leiden.

 

Het samenwerken en verbinden van jonge scholieren is iets was ons erg aanspreekt. Iedereen moet een kans krijgen, en samen krijg je meer gedaan dan alleen. Het is belangrijk dat iedereen het gevoel heeft dat die mee mag denken en doen. Wij gaan in gesprek met de partners van Sail Den Helder en gaan er zo samen voor zorgen dat het evenement een memorabele beleving wordt.

 

Het programma dat wij gaan organiseren voor de bemanningsleden van de Tall Ships en de inwoners van Den Helder en omstreken (zoals Texel) zal in teken staan van “International Friendship’’. De betrokkenheid van de inwoners en daarmee vooral de scholieren wordt daarmee een stuk verbeterd. Het verbinden van verschillende mensen, culturen en klassen is een grote ambitie van de groep.

 

Wij hebben ontzettend veel zin om deze uitdaging aan te gaan en we kijken erg uit naar de samenwerking om zo Sail den Helder 2017 tot een daverend succes te laten eindigen.

Sail Den Helder - Good to sea you
Sail Den Helder at Facebook Sail Den Helder at Twitter Sail Den Helder at Linked Sail Den Helder at Youtube Sail Den Helder at Youtube Sail Den Helder at Youtube