Sail Den Helder - Nederlands Sail Den Helder - English Sail Den Helder - Deutsch

Esther Langelaan - Vrijwilligers coördinator

Functie Vrijwilligers coördinator Sail Den Helder 2017

Opleiding : Leisure Management AD aan Stenden Hogeschool Leeuwarden

Leeftijd : 20 jaar

Afgelopen februari ben ik gestart als vrijwilligerscoördinator bij Sail Den Helder. Sail Den Helder 2017 zal ondersteund worden door ongeveer 1000 vrijwilligers. Zonder deze vrijwilligers is een evenement als Sail Den Helder niet mogelijk. Daarom is het voor mij belangrijk om alle vrijwilligers zo tevreden mogelijk te houden, om samen Sail Den Helder tot een groot succes te maken.

 

Ik, Esther Langelaan, ben 2e jaar Leisure Management AD student aan Stenden Hogeschool Leeuwarden. Twee dagen in de week zal ik aanwezig zijn op het kantoor in Den Helder. Ik zal me daar als vrijwilligerscoördinator onder andere bezighouden met het opbouwen en beheren van de vrijwilligersorganisatie, het datasysteem met alle gegevens over de vrijwilligers en het vullen en beheren daarvan, vrijwilligers werven en de vrijwilligersdagen voorbereiden/organiseren.

 

Als stagiaire bij Sail Den Helder behoor ik nu ook tot het team van Sail Academy. Sail Academy zorgt ervoor dat wij – scholieren en studenten - die voor Sail Den Helder werken het beste uit onszelf kunnen halen. Ook vindt Sail Academy het erg belangrijk dat wij weten wat we willen, wat onze passie is wat we willen ontwikkelen. Sail Academy zorgt er ook voor dat wij ons zelf kunnen verbinden met Sail maar ook met de partners, sponsoren en gemeente die betrokken zijn bij het evenement. Met deze stage wil ik mezelf ontwikkelen in de vrijetijdsindustrie en de theorie die ik geleerd heb toepassen in de praktijk. Ook krijg ik de kans om te netwerken met diverse bedrijven, die aansluiten op mijn studie wat belangrijk is voor mijn verdere loopbaan. 

Sail Den Helder - Good to sea you
Sail Den Helder at Facebook Sail Den Helder at Twitter Sail Den Helder at Linked Sail Den Helder at Youtube Sail Den Helder at Youtube Sail Den Helder at Youtube