Sail Den Helder - Nederlands Sail Den Helder - English Sail Den Helder - Deutsch

Founders

De SAIL Den Helder organisatie en haar partners zijn ervoor aan het zorgen dat SAIL Den Helder weer een onvergetelijke beleving wordt. Om dit te bewerkstelligen zoeken wij bijzondere, talentvolle mensen die de vertaalslag kunnen maken van schets naar werkelijkheid. Daarom kunnen we jouw expertise goed gebruiken in ons team. 

Margit Bosch

Margit Bosch helpt SAIL Den Helder en de partners van SAIL eventvraagstukken juist te formuleren, zodat ze aansluiten op de belevingswereld van jong talent, passen binnen de competenties van het onderwijs, maar ook aansluiten op de behoeften van SAIL of de partners van SAIL.'Haal het beste uit jezelf.' Dat is mijn motto.

 

Door 13 jaar ervaring in het hoger onderwijs weet ik dat jonge mensen er pas achter komen hoe en waar ze het beste uit zichzelf kunnen halen, als ze eerst het leven 'proeven' door te werken, te reizen en/of stages te lopen. Tegelijkertijd zie ik onderwijs en bedrijfsleven kampen met de vraag hoe zij het beste uit (jong) talent - en soms ook uit zichzelf - kunnen halen, maar ook met welk talent het beste matcht met hun organisatie.

 

Het is mijn missie om zoveel mogelijk mensen van verschillende leeftijden en culturen te inspireren en te versterken om het beste uit zichzelf te halen. Dat doe ik vanuit mijn eigen bedrijf A Bunch of Choices en bij grootschalige events en projecten zoals SAIL Academy. m.bosch@saildenhelder.nl

 

  

 

René Blom

René Blom is de verbinder, aanjager en motivator. Bij SAIL Academy zorgt hij ervoor dat alle betrokken partijen zoveel mogelijk op één lijn komen en blijven. 'Etaleer schoonheid.' Dat is mijn motto.

 

Mijn jarenlange ervaring binnen de evenementenbranche, het onderwijs en mijn bedrijf The Red Line Project heeft mij doen inzien dat het niet vanzelfsprekend is dat je je kunt omringen met louter en alleen nieuwsgierige, gemotiveerde en ambitieuze jongeren. Maar ze zijn er volop!

 

SAIL Academy biedt deze jongeren een podium waar het talent tot leven komt en alle ruimte krijgt. Mijn missie is om dit jonge talent te etaleren, zichtbaar te maken naar de buitenwereld toe en op die manier een bijdrage te leveren aan een verdere stap in hun professionele carrière.

 

Deze kanjers werken aan diverse SAIL-gerelateerde vraagstukken waarbij wij ze begeleiden om tot een succesvol resultaat te komen. Hierdoor ontstaat een team van gedreven mensen die hun passie volgen.Mijn rol als verbinder, aanjager en motivator zal bijdragen om er een zichtbaar en hecht team van te maken - ieder met een eigen verhaal en een eigen prestatie - dat er voor de volle 100% voor gaat. Kortom, een team om trots op te zijn! r.blom@saildenhelder.nl

 Sail Den Helder - Good to sea you
Sail Den Helder at Facebook Sail Den Helder at Twitter Sail Den Helder at Linked Sail Den Helder at Youtube Sail Den Helder at Youtube Sail Den Helder at Youtube