Sail Den Helder - Nederlands Sail Den Helder - English Sail Den Helder - Deutsch

Publieksvoorlichting

Kerntaak: Voorlichting geven aan het publiek over SAIL Den Helder 2017.

Tijdens het evenement komen op het Sail terrein, bij het Station Den Helder en het Transferium meerdere informatiestands te staan waar bezoekers met al hun vragen terecht kunnen. Deze worden ‘bemand’ door representatieve publieksvoorlichters. Zij delen tevens het programma-boekje uit en/of geven informatie over het gebruik van de website, de APP of Social Media. 

 

Als publieksvoorlichter ben je het eerste aanspreekpunt voor het SAIL publiek. Hij/zij is duidelijk herkenbaar voor de bezoekers en staat de mensen vriendelijk en beleefd te woord. Verder is van belang dat de publieksvoorlichter goed op de hoogte is van de locaties van de diverse voorzieningen zoals bv EHBO en toiletten. Tevens is hij/zij goed op de hoogte van de activiteiten welke zich afspelen op het terrein. Beheersing van de Duitse en Engelse taal, naast Nederlands zal worden meegenomen in de selectieprocedure.

Sail Den Helder - Good to sea you
Sail Den Helder at Facebook Sail Den Helder at Twitter Sail Den Helder at Linked Sail Den Helder at Youtube Sail Den Helder at Youtube Sail Den Helder at Youtube