Sail Den Helder - Nederlands Sail Den Helder - English Sail Den Helder - Deutsch

Johannes Wielinga - Afstudeerder Stake Holders & Economic Impact

Functie : Afstudeeronderzoeker stake holders & economic impact

Opleiding : 4e jaars HBO-student Bedrijfskunde MER 

Leeftijd : 23 jaar

In maart ben ik van start gegaan met mijn afstudeerstage bij Sail Den Helder, een geweldige organisatie waar ik een goede scriptie voor ga schrijven. Dit doe ik in het kader van mijn opleiding Bedrijfskunde MER aan hogeschool Inholland Alkmaar. Een studie waar ik de afgelopen 3,5 jaar met veel plezier aan heb gewerkt en één van de eerste stappen zal zijn in mijn carrière. Ik zal mijn scriptie houden over het verbeteren van de relatie met de stakeholders en wat voor economische impact het evenement heeft op de regio.

 

Ik ben iemand met veel energie en zal dat ook steken in het onderzoek en het evenement in juni. Ik houd ervan om met anderen samen te werken aan een maatschappelijke uitdaging en Sail Den Helder biedt mij die kans. Daar zal ik dan ook hard voor werken. Na de zomer wil ik graag verder studeren en zo mijn mogelijkheden voor later uit te breiden. Leren vind ik absoluut niet saai en ik kijk dan ook uit naar de komende jaren! Wat het precies wordt weet ik nog niet, maar ik wil wel anderen gaan helpen. Ik heb gemerkt dat ik dat heel mooi en waardevol vind.

 

Sail Den Helder - Good to sea you
Sail Den Helder at Facebook Sail Den Helder at Twitter Sail Den Helder at Linked Sail Den Helder at Youtube Sail Den Helder at Youtube Sail Den Helder at Youtube