Sail Den Helder - Nederlands Sail Den Helder - English Sail Den Helder - Deutsch

Jonathan Meijerink - Stagiair Crowdmanagement

Functie : Stagiair Crowdmanagement

Opleiding : 3e jaars logistiek en economie aan de NHTV in Breda

Leeftijd : 20 jaar

Ik ben Jonathan Meijerink, derdejaars logistiek student aan de NHTV in Breda en vanaf halverwege maart ondersteun ik Sail Den Helder als stagiair. Als geboren en getogen Utrechter is Sail, maar ook Den Helder, een fijne verandering van omgeving. Het dagelijks heen en weer reizen van Utrecht naar Den Helder is niet ideaal maar ik doe het met veel plezier!

 

Vanaf 22 tot en met 25 juni komen honderdduizenden mensen genieten van muziek, verschillende activiteiten en natuurlijk de nautische festiviteiten van Sail Den Helder en de Marinedagen. Deze gigantische hoeveelheid mensen die in korte tijd naar Den Helder stromen brengen een aantal problemen met zich mee, waaronder ‘crowdcontrol’ problemen.
Sail Den Helder heeft mij gevraagd om onderzoek te doen naar het terrein, doorgangen en infrastructuur van Sail m.b.t. de veiligheid voor en tijdens het evenement. Vragen als: “Hoe kun je grote hoeveelheden mensen aansturen om via bepaalde routes over het terrein te lopen” en “Hoe zorg je ervoor dat men veilig in en rondom het terrein kan bewegen?” staan centraal.
Nadat mijn stage is afgerond zal Sail nóg leuker worden, maar vooral nóg veiliger.

 

Naast mijn werkzaamheden als stagiair ben ik ook onderdeel van Sail Academy. Sail Academy heeft mij de mogelijkheid gegeven om mij te ontwikkelen als ‘young professional’ en daar ben ik ze zeer dankbaar voor. 

 

.

Sail Den Helder - Good to sea you
Sail Den Helder at Facebook Sail Den Helder at Twitter Sail Den Helder at Linked Sail Den Helder at Youtube Sail Den Helder at Youtube Sail Den Helder at Youtube