Sail Den Helder - Nederlands Sail Den Helder - English Sail Den Helder - Deutsch

Lara Aarsen - Stagiaire Citymarketing Den Helder, invulling Helders Dorp tijdens Sail Den Helder 2017

Functie Stagiaire Citymarketing Den Helder, invulling Helders Dorp tijdens Sail Den Helder 2017

Opleiding : UWV Re-integratie stage

Leeftijd : 25 jaar

In maart begon ik het laatste deel van een reeks Re-integratie stages, nu bij Citymarketing Den Helder. Vanaf die periode ondersteun ik mijn collega Petra Clowting met de invulling en organisatie van het Helders Dorp tijdens Sail Den Helder 2017. Een fantastische uitdaging die ik niet kon laten liggen. Als geboren Helderse vind ik het daarom ook een unieke kans om mijn eigen stad op zo’n groot evenement zo goed mogelijk neer te zetten en te laten zien wat Den Helder allemaal voor moois te bieden heeft.

 

Ik - Lara Aarsen - ben zoals gezegd nu bezig met een Re-integratie stage vanuit het UWV. Voor 2 dagen in de week gedurende een periode van 4 maanden ben ik werkzaam voor Sail. Samen met mijn collega werken wij er hard aan om een stoere en energieke beleving van Den Helder in het klein neer te zetten tijdens dit evenement. Door Sail is er een stuk terrein vrijgegeven voor alle gemeenten die bijdragen aan Sail, waarbij wij van het Helders Dorp de bezoeker willen inspireren vooral nog eens een bezoek te brengen aan onze mooie stad. Via die weg ben ik dus ook aangesloten bij Sail Academy en krijg ik de kans om deel te nemen aan trainingen, te netwerken, nieuwe creatieve ideeën op te doen en veel te leren over de organisatie van zo’n groot evenement.

 

Door dit avontuur aan te gaan voor Citymarketing Den Helder en Sail Academy ben ik ervan overtuigd dat ik veel ervaring zal opdoen in de evenementenbranche.  Zal ik veel nieuwe mensen leren kennen en bedrijven ontmoeten, leer ik samen te werken met verschillende organisaties en hoop ik onderweg een opening voor een potentiële baan te vinden. Maar vooral, om er samen met alle medewerkers, vrijwilligers, studenten en partners een fantastisch evenement van te maken. 

 

Sail Den Helder - Good to sea you
Sail Den Helder at Facebook Sail Den Helder at Twitter Sail Den Helder at Linked Sail Den Helder at Youtube Sail Den Helder at Youtube Sail Den Helder at Youtube