Sail Den Helder - Nederlands Sail Den Helder - English Sail Den Helder - Deutsch

Lisa van den Berg - Promotie

Functie : het verzorgen van beeldmateriaal tijdens Sail Den Helder 2017

Opleiding : 2e jaars HBO student Communicatie Hogeschool Inholland

Leeftijd : 22 jaar

Een doorzetter, initiatiefnemer, creatieveling, nuchtere, donker blondie met blauw/grijze ogen. Ja, dat ben ik!

Als klein kind was ik al erg creatief met tekenen. Later kreeg ik ook interesse in film en fotografie wat uiteindelijk een grote hobby is geworden.

 

Wonend in het prachtige kust dorpje Callantsoog stap ik elke dag in de auto om vervolgens met de trein en metro bij school aan te komen. Aan de Hogeschool InHolland te Diemen studeer ik Creative Business, Communicatie.

 

Sinds de opdracht van school ''maak een bedrijfsfilm'' ben ik helemaal verkocht aan de audiovisuele kant van de Communicatie. Hier zou ik ook heel graag in door willen groeien. Na mijn schoolopdracht heb ik nog diverse andere opdrachten mogen maken voor bedrijven zoals bedrijfsfilms, een wervingsfilm en een aftermovie. Mijn meest recente opdracht was het maken van een trouwfilm. Wat vond ik dit een eer om te mogen doen. De opdracht is zelfs nog zo recent dat deze nog bewerkt moet worden. Dit werk is overigens op het Facebook- en YouTubekanaal te zien van Jutvanjuul. Dit is de naam waar ik onder werk.

 

Ik vind het een hele eer dat ik vrijwilligster mag zijn bij Sail Den Helder 2017 en ga mijn uiterste best doen om de verhalen en de sfeer van deze dagen in beeld te brengen voor de Sociale Media volgers.

 

Zie ik u dan?

 

Sail Den Helder - Good to sea you
Sail Den Helder at Facebook Sail Den Helder at Twitter Sail Den Helder at Linked Sail Den Helder at Youtube Sail Den Helder at Youtube Sail Den Helder at Youtube