Sail Den Helder - Nederlands Sail Den Helder - English Sail Den Helder - Deutsch

Middagarrangementen

Luncharrangementen  

Vrijdag 23 juni en zaterdag 24 juni van 13.00-17.00 uur

Lekker lunchen aan boord van een traditioneel motor- of zeilschip terwijl u geniet van al het moois dat Sail Den Helder 2017 u te bieden heeft. Naast een rondvaart langs alle indrukwekkende schepen maakt u, als het weer het toelaat, een mooie (zeil-)tocht over het Werelderfgoed de Waddenzee.

U wordt met uw gasten omstreeks 12.30 ontvangen met een kopje koffie of thee in onze VIP-ruimte op Willemsoord. Zodra de groep compleet is, begeleiden wij u en uw gasten naar het door u gereserveerde schip. De kapitein en crew heten u van harte welkom aan boord en als iedereen aan boord is gaan de trossen los en start u de vaartocht met een rondvaart door de havens van Den Helder waar de Tall Ships en de Marineschepen liggen. In en rond de haven zijn diverse activiteiten en demonstraties van onder andere KNRM en Koninklijke Marine. Na de rondvaart door de haven maakt u, afhankelijk van wind en getij,  een mooie (zeil-)tocht over de Waddenzee. Omstreeks 16.30 uur meert het schip weer af aan de kade. Tijdens de vaartocht wordt u getrakteerd op een lunch met diverse streekgebonden heerlijkheden.  

Prijzen variëren van € 129,- tot € 199,- excl. btw per persoon.  Prijs is afhankelijk van het dagdeel en keuze voor type schip. Het bovengenoemde arrangement is inclusief: parkeren, boardingpassen, ontvangst,  huur schip,  food en drinks en bijdrage aan het evenement.

 

Vraag hier uw offerte aan!


Voor de middagen zijn er aangepaste arrangementen met bijvoorbeeld een activiteit op Texel mogelijk. Tijden en prijzen in overleg. Wij maken graag voor u een passende offerte op maat.

 


Sail Den Helder - Good to sea you
Sail Den Helder at Facebook Sail Den Helder at Twitter Sail Den Helder at Linked Sail Den Helder at Youtube Sail Den Helder at Youtube Sail Den Helder at Youtube