Sail Den Helder - Nederlands Sail Den Helder - English Sail Den Helder - Deutsch

Niels Buur - Projectmanager Side events

Functie : Projectmanager Side events

Opleiding : 2e jaars HBO student Facility Management Hogeschool Inholland

Leeftijd : 20 jaar

In februari 2017 ben ik begonnen met mijn stage bij Sail Den Helder. Als onderdeel van dit evenement worden nog tal van kleine evenementen georganiseerd om zowel het publiek als de bemanningsleden van de tall ships meer te bieden dan alleen het kunnen bezoeken van de vele tall ships in combinatie met de Marinedagen. In de voorbereiding naar deze side events worden scholen uit de regio bij Sail betrokken om hen een podium te bieden waarop zij kunnen laten zien waartoe zij allemaal in staat zijn. Als projectmanager side events houd ik mij bezig met het coördineren en in goede banen leiden van deze kleinere evenementen en zorg ik er samen met Sail Academy en SAIL Den Helder voor dat scholieren en studenten – zowel voortgezet onderwijs als MBO en HBO - de kans krijgen zich op een groter podium te laten zien.

Bij mijn opleiding als Facility Manager leer ik om te opereren op de achtergrond en daarom denk ik dat deze stage ook past bij de zin van mijn opleiding, namelijk om mijn dienstverlenende karakter in te zetten voor anderen. Of dat op de achtergrond zal blijven of ook zichtbaar wordt voor anderen, zal de komende maanden duidelijk worden.  

 

Deze stage zal mij hopelijk de bevestiging geven van wat ik eigenlijk al weet: namelijk dat ik in de toekomst wil blijven werken in de dienstverlenende sector en ik hoop mijn steentje bij te kunnen blijven dragen aan de successen van vele anderen. 

Sail Den Helder - Good to sea you
Sail Den Helder at Facebook Sail Den Helder at Twitter Sail Den Helder at Linked Sail Den Helder at Youtube Sail Den Helder at Youtube Sail Den Helder at Youtube