Sail Den Helder - Nederlands Sail Den Helder - English Sail Den Helder - Deutsch

Nieuws

31-07-2017
Sail Den Helder 2017 is mede door onze sponsoren, vrijwilligers en stagiaires een groot succes geworden.

Bezoekers waren uiterst tevreden (8+), het evenement kreeg 4½ ster, de Tall Ships waren zeer enthousiast en het Varend erfgoed zei dat het voor hen het beste evenement ooit was.

24-09-2017

Zaterdag 24 september heeft de Sail leiding een groot aantal vrijwilligers op bijzondere wijze bedankt. Het betreft hier een uitnodiging aan vrijwilligers, die zich vele maanden voor Sail Den Helder 2017 hebben ingezet. Met het Helderse Tall Ship Morgenster van Den Helder naar Oudeschild op Texel. In Oudeschild naar de VOC sfeer in museum Kaap Skil, en aan het eind vsn de middag terug naar Den Helder. Een geslaagde dag met prachtig weer.

Met de Sail-Out is Sail afgesloten

25-06-2017

Sail Den Helder en de Marinedagen zijn vanmiddag afgesloten met de Sail-Out. De beste plek om dit te bekijken was op de dijk waar de Tall Ships werden uitgezwaaid. 

Een hoogtepunt voor de bemanning

23-06-2017

De sfeer zat er erg goed in. Al zingend stond de bemanning al een half uur van te voren in het gelid klaar. Uitgedost van uniform tot aan de meest uitzinnige carnavals outfits.

Heeft u iets gevonden? Deel het met ons!

22-06-2017

U kunt de gevonden voorwerpen afgeven bij een van de informatiepunten. Een informatiepunt herkent u aan de blauwe kleur met een grote i en is bemenst door vrijwilligers van Sail te herkennen aan het oranje T-shirt. Alle gevonden voorwerpen worden daarna centraal verzameld.

Online magazine over Sail

19-06-2017

Als trotste mediapartner heeft Noordhollands Dagblad een digitale special gemaakt over Sail Den Helder 2017. Een online magazine met interessante informatie over het evenement:

Vanaf nu is de speciale SAIL postzegel verkrijgbaar

15-06-2017

Speciaal voor SAIL Den Helder 2017 zijn er een eerste dag enveloppe en postzegel uitgegeven. Deze zijn vanaf nu verkrijgbaar in de Helderse Postzegelhandel.

Sail Den Helder - Good to sea you
Sail Den Helder at Facebook Sail Den Helder at Twitter Sail Den Helder at Linked Sail Den Helder at Youtube Sail Den Helder at Youtube Sail Den Helder at Youtube