Eekels | TBI en Sail Den Helder 2023 ondertekenen partnerovereenkomst!

27 januari 2023

Eekels | TBI is partner van het grote Sail Den Helder evenement dat van 29 juni tot en met 2 juli 2023 plaatsvindt. Hendrik de Haan vanuit Eekels | TBI en Kees Turnhout vanuit de organisatie Sail Den Helder ondertekenden de partnerovereenkomst. De ondertekening vond plaats op 26 januari 2023 in de Marineclub te Den Helder.

De Haan: ‘’ Wij dragen de Tall Ships Races Den Helder een warm hart toe. Als Eekels | TBI doen wij veel werk in de nautische sector. Dit evenement past daarom zeer goed bij ons en biedt ons de perfecte mogelijkheid om ons als bedrijf te profileren richting onze eigen en nieuwe medewerkers en natuurlijk onze relaties.”

“Sail Den Helder is zeer verheugd dat Eekels Technology BV als partner gaat deelnemen aan dit prachtige evenement. Eekels | TBI is een vooruitstrevende partij in de sector van scheepsinstallaties. Met veel raakvlakken in Den Helder en wijde omstreken. ‘’Aldus Turnhout.

Sail Den Helder belooft in 2023 een groots maritiem feest te worden met tientallen imposante Tall Ships, schepen van het varend erfgoed en mooie publieksevenementen op de kades. De organisatie en vrijwilligers van Sail Den Helder 2023 is volop bezig met de voorbereidingen voor het evenement. Nog 153 dagen totdat wij van dit maritieme feest kunnen genieten!

#SDH23 #saildenhelder2023