Nu al vrijwilligers uit heel Nederland voor Sail Den Helder 2023

30 september 2021

Aan de ene kant is het nog ver weg, aan de andere kant nadert Sail Den Helder 2023 met rasse schreden. Een uniek evenement van landelijke allure dat samen met de Marinedagen plaats vindt van 29 juni t/m 2 juli 2023. Woensdag 29 september jl. was er alweer een 2e bijeenkomst voor de 85 vrijwilligers, die zich inmiddels hebben aangemeld.

Vrijwilligers die overal vandaan bleken te komen en stonden te popelen om van start te gaan. Zo waren er niet alleen mensen uit Den Helder, maar ook uit Delft, Deventer, Terschelling, Heerhugowaard en zelfs België. Vrijwilligerscoördinator Jilles Goedknegt vertelde dat men nog even geduld moest hebben. “Binnenkort ontvangt iedereen een mail met de vraag of men een formulier op de site wil invullen waarop je ook de voorkeur voor een werkgroep kunt aangeven. Vervolgens ga ik dan mijn best doen om iedereen zo goed mogelijk in te delen”. Vooral de functie ‘officer liaison’ bleek zeer gewild. Maar er zijn vele soorten werkgroepen op gebied van transport, veiligheid, medisch, nautisch, communicatie, evenement, uitvoering, etc. Er zijn dus ook nog veel meer vrijwilligers nodig!

Wil je ook een unieke ervaring door mee te helpen aan dit grote bijzondere evenement dat in 2023 plaats vindt? Meld je dan aan als vrijwilliger op www.saildenhelder.nl