Partnerovereenkomst Sail Den Helder en ONHN

1 november 2021

Het Ontwikkelingsbedrijf NHN en Sail Den Helder 2023 ondertekenen partnerovereenkomst.

Hiermee bevestigt het Ontwikkelingsbedrijf NHN, net zoals in voorgaande edities, haar steun aan Sail Den Helder en de aan Sail Den Helder verbonden thema’s.

Het Ontwikkelingsbedrijf NHN is in de regio een vast aanspreekpunt voor alle zaken die met ontwikkeling van de regio te maken hebben. Sail Den Helder biedt een uniek platform en podium voor regionale ontwikkelingen op het gebied van energietransitie, duurzaamheid, werkgelegenheid en opleidingen met name in het maritiem/technische domein. Voor het Ontwikkelingsbedrijf is Sail Den Helder een groot evenement met een belangrijke uitstraling voor de regio. De komende editie van Sail Den Helder staat de verbinding tussen de energietransitie en jongeren centraal. Het Ontwikkelingsbedrijf ziet dit als belangrijke thema’s en verbindt zich daar graag aan.

Het Ontwikkelingsbedrijf en Sail Den Helder zullen samen met andere organisaties en bedrijven invulling gaan geven aan deze thema’s in de aanloop naar- en tijdens Sail Den Helder in 2023.

Deze thema’s sluiten prima aan bij de inzet van Sail Den Helder om samen met Sail Academy Den Helder zoveel mogelijk jongeren, tussen 15 en 27 jaar, uit de regio, en van buiten de regio, te betrekken bij de voorbereiding en uitvoering van het evenement in het kader van opleidingen, stages en studieopdrachten. Sail Den Helder zal van 29 juni tot en met 2 juli 2023 plaatsvinden, tegelijk met de Marinedagen 2023. Voorafgaand zullen in de week van 26 juni 2023 de pre-Sails zijn in Hollands Kroon en op Texel.