Rabobank partner Sail Den Helder 2023

Het werven van partners voor Sail Den Helder 2023 is in volle gang. Naast de verschillende gemeentes, overheden, het ondernemersfonds, Zeestad BV, TESO, Willemsoord BV willen meer individuele bedrijven graag partner worden van het grote event dat in 2023 plaatsvindt. Sail Den Helder biedt immers een uitstekend platform om te laten zien wat de regio Kop van Noord-Holland te bieden heeft op allerlei gebied.

Het nautische evenement laat bezoekers met eigen ogen zien hoe goed men in de Kop van Noord-Holland kan ondernemen, wonen, werken, leren en recreëren. Tijdens de editie van 2023 wordt vooral nadruk gelegd op de thema’s jongeren en duurzaamheid. Rabobank Kop van Noord-Holland zet zich samen met haar stakeholders al meer dan 125 jaar in voor een duurzame en daarmee toekomstbestendige samenleving en ziet dan ook vooral aansluiting bij het evenement vanwege de grote maatschappelijke thema’s zoals energietransitie, duurzaam ondernemen, duurzaam wonen en meer kansen en kansengelijkheid voor jongeren. Ook bij voorgaande edities was de Rabobank een zeer gewaardeerde partner van Sail Den Helder.

Namens Rabobank Kop van Noord-Holland tekende directeur Harry Nieuwenhuizen de partnerovereenkomst. “Sail Den Helder 2023 is een uitgelezen gelegenheid om samen met andere belanghebbenden de regio Kop van Noord-Holland op de kaart te zetten en te laten zien wat voor mooie dingen er gaan gebeuren”.

Namens Stichting Sail Den Helder plaatste voorzitter Arian Minderhoud zijn handtekening. “Het bestuur van Sail Den Helder is wederom blij met de steun van de Rabobank en hoopt dat nog vele andere bedrijven volgen om partner te worden van de editie in 2023 waarbij Den Helder ook nog eens de starthaven zal zijn van de International Tall Ships Race”.

Een groots maritiem feest

Sail Den Helder belooft in 2023 een groots maritiem feest te worden met tientallen imposante Tall Ships, schepen van het varend erfgoed en mooie publieksevenementen op de kades. Totaal worden zo’n 350.000 bezoekers verwacht. Sail Den Helder vindt in 2023 plaats van 29 juni tot en met 2 juli, tegelijk met de Marinedagen. Voorafgaand aan Sail Den Helder zullen de pre-Sails plaatsvinden op Texel, in Den Oever en Kolhorn.