Willemsoord BV officieel partner van ‘Sail Den Helder 2023’

Willemsoord BV is opnieuw partner van het grote Sail Den Helder evenement dat van 29 juni tot en met 2 juli 2023 plaatsvindt. Hiertoe hebben Ariane Hoog, directeur Willemsoord en Arian Minderhoud, voorzitter Stichting Sail Den Helder, de partnerovereenkomst ondertekend. Het zetten van de formele handtekeningen vond op 24 mei 2022 plaats op Willemsoord.

Willemsoord als evenemententerrein voor festiviteiten

Het unieke complex Willemsoord, vroeger de scheeps- en onderhoudswerf voor de Koninklijke Marine, is een prachtig monumentaal deel van Den Helder en ligt vlakbij het stadscentrum. Het terrein wordt regelmatig gebruikt voor groot- en kleinschalige evenementen die goed toegankelijk zijn. Willemsoord BV werkt met veel verschillende partijen samen om evenementen mogelijk te maken. Elk jaar staan er prachtige evenementen op de kalender zoals JutterHavenDagen, de Halve Marathon van Den Helder en nu dus ook Sail Den Helder 2023. Zo zorgt Willemsoord BV voor een bruisend en levendig terrein, zodat er altijd een reden is om naar Willemsoord te gaan.

Een groots maritiem feest

Sail Den Helder belooft in 2023 een groots maritiem feest te worden met tientallen imposante Tall Ships, schepen van het varend erfgoed en mooie publieksevenementen op de kades. Totaal worden zo’n 350.000 bezoekers verwacht. “Het bestuur van Sail Den Helder is blij met alle faciliteiten die Willemsoord biedt en trots dat Den Helder de starthaven zal zijn van de Tall Ships Race in 2023”, aldus voorzitter Arian Minderhoud. Sail Den Helder vindt in 2023 plaats van 29 juni tot en met 2 juli, tegelijk met de Marinedagen.