Sail Den Helder - Nederlands Sail Den Helder - English Sail Den Helder - Deutsch

Nigel de Jong - Stagiaire Citymarketing Den Helder

Functie Stagiaire Citymarketing/Sail Den Helder 2017

Opleiding : Communication & Multimedia Design (CMD) aan de Hogeschool van Amsterdam

Leeftijd : 22 jaar

Ik ben Nigel, 22 jaar en tweedejaarsstudent CMD aan de Hogeschool van Amsterdam. Ik kom zelf uit Den Helder, dus qua locatie is dit natuurlijk ideaal. Bovendien is Sail dé kans om Den Helder nog meer op de kaart te zetten en te promoten. De stageomschrijving van de Sail Academy sprak mij ook enorm aan, dus ik heb meteen gesolliciteerd. Uiteindelijk kwam ik in contact met Citymarketing Den Helder, en nu doe ik dus een soort dubbelstage. Half april heb ik een gesprek gehad, en ik kon meteen beginnen. Nog voordat het papierwerk eigenlijk officieel rond was!

 

Vanuit Sail zal ik me in ieder geval bezighouden met het maken van praktisch alle Sail-gerelateerde content voor de app, en wat er nog meer allemaal op m’n pad komt. Sowieso wordt het een drukke stage, want vanuit Citymarketing is er ook nog genoeg te doen. Het nieuwe digitale platform voor de stad Den Helder met name. Af en toe is het een beetje een touwtrekwedstrijd, met mij in het midden. Er is gewoon zoveel te doen! Ik hoef me in ieder geval niet te vervelen.

 

Dat is voor mij ook een beetje het doel van de stage, uitvinden hoe het er in ‘’het echte leven’’ aan toe gaat, hoe de organisatie van zo’n gigantisch evenement in z’n werk gaat, en hoe ik daar mijn weg in kan vinden. Van 9 tot 5 werken. 100 dingen tegelijk doen. Prioriteiten stellen. Hopelijk kan ik met mijn CMD-skills een nuttige toevoeging zijn aan Sail en Citymarketing, maar volgens mij gaat dat wel lukken!

 

Sail Den Helder - Good to sea you
Sail Den Helder at Facebook Sail Den Helder at Twitter Sail Den Helder at Linked Sail Den Helder at Youtube Sail Den Helder at Youtube Sail Den Helder at Youtube