Sail Den Helder - Nederlands Sail Den Helder - English Sail Den Helder - Deutsch

Opleiding Logistiek medewerker - ROC kop van Noord-Holland

Project : Sail Den Helder 2017, Logistiek Medewerkers 6 dagen in actie Sail Den Helder

Opleiding : 1ste  jaars Logistiek Medewerker niveau 2 aan het ROC Kop van Noord Holland te Den Helder

Studenten: Raymond, Shayron, Mick, Mike, Bas, Demian, Tessa, Dean, Nathan, Orlando, Boy, Nick, Jeffrey en Nino

Halverwege februari 2017 zijn wij benaderd door Sail Academy Den Helder om ons steentje bij te dragen. Wij waren enorm enthousiast over het idee en zijn met veel motivatie begonnen met het plannen en organiseren van de verschillende logistieke activiteiten en werkzaamheden.

Tijdens de lessen Logistiek op het Nautisch College zijn we door Cees Timmer en Jan Plagge voldoende geprikkeld om er binnenkort met veel motivatie tegenaan te gaan.

 

Wij, leerlingen van het ROC Kop van Noord Holland van de opleiding Logistiek Medewerker, zijn uitgedaagd om 6 dagen lang mee te bouwen, plannen, organiseren en mee te denken aan verschillende activiteiten rondom het evenement Sail Den Helder 2017.

Deze activiteiten zullen gericht zijn op de Logistieke werkzaamheden in de voorbereidingsfase en de afbouwfase.

 

Een van de doelen hiervan is om voor alle vrijwilligers die zullen ingezet worden tijdens Sail Den Helder 2017 de kledingpakketten te verzorgen, dit zijn er meer dan 900 in totaal en de inrichting van de slaapzalen voor de vrijwilligers. Hiervoor zullen we verschillende vrachtwagens lossen met bedden, die dan door ons opgebouwd zullen worden in de slaapzalen. Het plaatsen van dranghekken en vlaggen. Kortom veel leuks te doen bij Sail! 

 

Binnenkort meer nieuws en foto’s van onze activiteiten op de facebook pagina van Sail Academy.

 

Tot dan!

 

Sail Den Helder - Good to sea you
Sail Den Helder at Facebook Sail Den Helder at Twitter Sail Den Helder at Linked Sail Den Helder at Youtube Sail Den Helder at Youtube Sail Den Helder at Youtube