Sail Den Helder - Nederlands Sail Den Helder - English Sail Den Helder - Deutsch

Projectteam nieuwjaarsreceptie

Project : Organisatie nieuwjaarsreceptie Gemeente Den Helder met als thema Sail Den Helder

Opleiding : 2e jaars HBO-studenten Media & Entertainment Management, Hogeschool Inholland, Haarlem, 20 weken

Students : Xander Zijlstra, Tomas van Scheppingen, Benjamin Stallenberg, Tjeska Kohlbrugge en Sja’iera Jainullah

Wij zijn een 2e jaars projectgroep die samen Media & Entertainment Management studeren aan Hogeschool Inholland, in Haarlem. Wij zijn tussen de 18 en 22 jaar oud, en vol enthousiasme begonnen aan het tweede jaar van de opleiding. Aan het begin van dit jaar hebben wij een eigen bedrijf, SL Entertainment, opgericht, als onderdeel van een intern leerbedrijf genaamd Rookie Entertainment. Vanuit Rookie zijn wij in contact gekomen met Sail Academy, met de vraag of wij samen met de Gemeente Den Helder de nieuwjaarsreceptie willen organiseren. Zo was het in eerste instantie de bedoeling dat de volgende Rookie periode vanaf februari 2017 de opdrachten van Sail zou uitvoeren, maar wij dachten: ‘’dat is zo’n groot evenement die kunnen onze hulp vast wel gebruiken!’’

 

U vraagt zich af wat een nieuwjaarsreceptie nu met Sail Den Helder te maken heeft? Wel, het thema van deze receptie luidt Sail Den Helder.

 

Door middel van dit event hopen wij de bewoners van Den Helder goed te kunnen informeren over Sail, en daarbij ook enthousiast te maken voor het evenement. Dit doen wij door na te denken over de aankleding van de receptie, maar ook door de indeling. Ons doel is om er voor te zorgen dat de  bezoekers van de receptie net als wij erg veel zin krijgen in het evenement dat van 22-25 juni 2017 zal plaatsvinden, en al hun vragen beantwoord krijgen. Dit willen wij op een leuke maar vooral een interactieve manier doen met een leuke creatieve toevoeging om de voorgaande jaren te overtreffen!

 

Wij als SL Entertainment streven naar het organiseren van evenementen op een nieuwe creatieve en vooral innoverende manier. Naast Sail Den Helder organiseren wij ook een deel van de opening van het Amsterdam Light Festival. Tijdens het Amsterdam Light Festival wordt ook nog een modeshow georganiseerd gebaseerd op het thema van dit jaar. Hierbij hebben wij ook de uitdaging gekregen om dit mede te organiseren.

 

Wij hebben er heel veel zin in en hopen een leerzame en uitdagende periode in te gaan met Sail Den Helder!

 

Sail Den Helder - Good to sea you
Sail Den Helder at Facebook Sail Den Helder at Twitter Sail Den Helder at Linked Sail Den Helder at Youtube Sail Den Helder at Youtube Sail Den Helder at Youtube