Sail Den Helder - Nederlands Sail Den Helder - English Sail Den Helder - Deutsch

Receptie- / Borrelarrangement

Receptie aan boord van een stilliggend Tall Ship

Donderdag 22 juni, vrijdag 23 juni en zaterdag 24 juni van 17.30-20.00 / 21.00-23.30 uur

Wat is er nou mooier dan met uw gasten het glas te heffen staande op het machtige dek van een tall ship met een indrukwekkend uitzicht over de bruisende haven!

 

De Tall Ships vormen vanzelfsprekend het hart van het evenement. Op en rond de schepen vinden tal van demonstraties en activiteiten plaats. Op de diverse podia zullen verschillende optredens verzorgd worden en iedere avond wordt spectaculair afgesloten. 

 

Samen met uw gasten bent u deelgenoot van het mooiste maritieme evenement in Noord-Holland. Tijdens de receptie wordt u getrakteerd op een drankje en diverse streekgebonden warme en koude borrelhapjes.

 

Uiteraard ontvangen wij u en uw gasten van tevoren in onze VIP-ruimte en begeleiden wij u naar het schip. 

 

Prijzen variëren van € 99,- tot € 129,- excl. btw per persoon.  Prijs is afhankelijk van het dagdeel en keuze voor type schip. Het bovengenoemde arrangement is inclusief: parkeren, boardingpassen, ontvangst,  huur schip, food en drinks en bijdrage aan het evenement.

 

Vraag hier uw offerte aan!

Sail Den Helder - Good to sea you
Sail Den Helder at Facebook Sail Den Helder at Twitter Sail Den Helder at Linked Sail Den Helder at Youtube Sail Den Helder at Youtube Sail Den Helder at Youtube