Sail Den Helder - Nederlands Sail Den Helder - English Sail Den Helder - Deutsch

Food & drinks

Proef de Windstreken tijdens Sail Den Helder!

Wat kunt u verwachten?

 

Kom van 22 t/m 25 juni Nautisch proeven bij Sail Den Helder en ervaar de smaken van de vier windstreken bij de verschillende kraampjes, stands, foodtrucks en in de dorpen.

Naast alle adembenemende Tall Ships zijn de verschillende windstreken verrassend vertegenwoordigd, zijn er diverse optredens van internationale allure en een spectaculaire airshow. Kortom, geen reden om thuis te blijven. Ervaar en Proef de Windstreken van Sail Den Helder!

 

Daarnaast is ook het bekend Rrrollend Foodtruckfestivals aanwezig. Op Willemsoord vindt u verschillende foodtrucks. Nog niet bekend met Rrrrollend? Rrrollend Foodtruckfestivals is het meest knusse foodtruckfestival dat georganiseerd wordt op de gezelligste pleinen in steden door heel Nederland!

 

Rrrollend is een gratis foodfestival voor iedereen die van gezelligheid, een hapje, drankje én vermaak houdt. Neem vrienden, familie en schoonmoeder mee, kom proeven en geniet van Rrrollend!


Sail Den Helder - Good to sea you
Sail Den Helder at Facebook Sail Den Helder at Twitter Sail Den Helder at Linked Sail Den Helder at Youtube Sail Den Helder at Youtube Sail Den Helder at Youtube