Sail Den Helder - Nederlands Sail Den Helder - English Sail Den Helder - Deutsch

Sail 2017 Kleding verkoop

Sail 2017 Kleding verkoop

 

Sail 2017 komt naar Den Helder van 22 t/m 25 juni. Een unieke gebeurtenis, die vraagt om een unieke aankleding. Unishore bedrijfskleding is aangewezen als exclusieve leverancier van alle kleding en merchandise voor dit prachtige evenement. 

Niet alleen het nautische gebeuren is uniek. Ook de speciaal hiervoor ontworpen kleding is dat. De kleding is geheel in stijl van Sail 2017 en bestaat behalve uit mooie T-shirts en polo’s ook uit een Hoodievest, een softshell jas en diverse caps. Leverbaar in meerdere kleuren met nautische symbolen. De kleding is perfect afgewerkt en modieus in styling. En niet te vergeten, het is een mooi aandenken aan dit bijzondere evenement waar u nog heel lang plezier van zult hebben.
 
De kleding vormt een collectors item voor uw garderobe, maar is ook geschikt om uw personeel mee aan te kleden tijdens Sail 2017. Of om als geschenk te geven aan uw relaties en samen - geheel in stijl - Sail 2017 te bezoeken.       
.
Klik hier om vandaag nog de originele Sail kleding te bestellen!
 
Nieuwsgierig geworden of heeft u een vraag? Misschien wilt u de kleding laten bedrukken met uw eigen logo? Informeer dan naar de mogelijkheden bij: petra@unishorebedrijfskleding.nl.
Sail Den Helder - Good to sea you
Sail Den Helder at Facebook Sail Den Helder at Twitter Sail Den Helder at Linked Sail Den Helder at Youtube Sail Den Helder at Youtube Sail Den Helder at Youtube