Sail Den Helder - Nederlands Sail Den Helder - English Sail Den Helder - Deutsch

Sail Out Parade

Sail Out Parade

Zondag 25 juni van 13.00-17.00 uur

Het feest is bijna ten einde, maar niet voordat u met uw gasten en honderden bootjes de Tall Ships vaarwel wuift tijdens de indrukwekkende Sail Out Parade.


U wordt met uw gasten omstreeks 12.30 ontvangen met een kopje koffie of thee in onze VIP-ruimte op Willemsoord. Zodra de groep compleet is, begeleiden wij u en uw gasten naar het door u gereserveerde schip. De kapitein en crew heten u van harte welkom aan boord en als iedereen aan boord is gaan de trossen los. Het schip zet koers richting het Wad alwaar indien het weer en getij het toelaten, de zeilen worden gehesen. Vervolgens vaart u richting de rede van Texel alwaar u samen met de Tall Ships, Marineschepen en honderden bootjes een parade vormt. Het beloofd voor zowel uw gasten als voor het publiek op de kades, het strand en de dijk een spectaculair gezicht te worden.  Na de parade, omstreeks 16.30 uur vaart u de haven van Den Helder weer binnen om aldaar af te meren. Tijdens de vaartocht wordt u getrakteerd op diverse streekgebonden heerlijkheden. 

 

Prijzen variëren van € 149,- tot € 219,- excl. btw per persoon.  Prijs is afhankelijk van het dagdeel en keuze voor type schip. Het bovengenoemde arrangement is inclusief: parkeren, boardingpassen, ontvangst,  huur schip,  food en drinks en bijdrage aan het evenement.

 

Vraag hier uw offerte aan!

Sail Den Helder - Good to sea you
Sail Den Helder at Facebook Sail Den Helder at Twitter Sail Den Helder at Linked Sail Den Helder at Youtube Sail Den Helder at Youtube Sail Den Helder at Youtube