Sail Den Helder - Nederlands Sail Den Helder - English Sail Den Helder - Deutsch

Sam van Saarloos - Projectmanager trainingen Sail Academy Den Helder

Functie : Projectmanager trainingen Sail Academy Den Helder

Opleiding : 1e jaars HBO-student Culturele en Maatschappelijke Vorming, 30 weken stage

Leeftijd : 22 jaar

Aan de start van september 2016 begon mijn avontuur bij de organisatie van SAIL Den Helder. SAIL Den Helder 2017 zal ondersteund worden door een grote groep vrijwilligers waaronder studenten/leerlingen van verschillende onderwijsinstellingen. Samen met de organisatie van SAIL Academy Den Helder ben ik o.a. aan het werven, verbinden en enthousiasmeren van studenten/leerlingen voor het prachtige nautische evenement dat in juni 2017 plaatsvindt. Ook krijgen deze jongeren onder leiding van mij excellentietrainingen in het voortraject.

 

Ik, Sam van Saarloos, ben bezig met een HBO studie waar ik gedurende het 1e jaar 2 dagen per week stage loop bij SAIL Academy Den Helder. Door voorgaande ervaring bij SAIL Amsterdam 2015, waar ik vanuit het MBO 20 weken stage liep, kon ik niet wachten om aan de slag te gaan voor dit prachtige evenement. Om die jongeren te begeleiden, te zien ontwikkelen en allerlei gave nieuwe ideeën in het evenement te brengen is zo ontzettend mooi. Dat is waar ik goede energie van krijg.

 

Ooit wil ik mensen in verschillende landen, van verschillende culturen verder helpen in hun groei, op wat voor manier dan ook. Dat is wat ik graag wil, dat is waar ik hard voor wil werken, dat is waar ik gelukkig van word.

 

Sail Den Helder - Good to sea you
Sail Den Helder at Facebook Sail Den Helder at Twitter Sail Den Helder at Linked Sail Den Helder at Youtube Sail Den Helder at Youtube Sail Den Helder at Youtube