Sail Den Helder - Nederlands Sail Den Helder - English Sail Den Helder - Deutsch

Stages en opdrachten

De SAIL Den Helder organisatie en haar partners zijn ervoor aan het zorgen dat SAIL Den Helder weer een onvergetelijke beleving wordt. Om dit te bewerkstelligen zoeken wij bijzondere, talentvolle mensen die de vertaalslag kunnen maken van schets naar werkelijkheid. Daarom kunnen we jouw expertise goed gebruiken in ons team. 

SAIL Den Helder heeft de volgende stagevacatures beschikbaar:
• sales hospitality MooiWeer Events (standplaats Grou, Friesland)
Windseeker (standplaats Amsterdam)

 

Wil jij:
• Komend (half) jaar al jouw talenten, leergierigheid en ambitie inzetten bij het uitvoeren van de geschetste werkzaamheden voor SAIL Den Helder?
• een uniek evenement als SAIL Den Helder op je CV zetten?
• je samen met andere talenten inzetten om SAIL Den Helder tot een fantastisch succes te maken waar je trots op kunt zijn? 

Geïnteresseerd om bij SAIL Den Helder aan boord te komen?
Vertel ons over jouw passies en talenten en hoe die passen bij de geschetste vacature en afdeling; vertel ons jouw verhaal. Je mag dit verhaal vertellen op elke manier die je maar wilt en liefst op een manier die bij je past. We laten de vorm waarin jij je aan ons wilt presenteren helemaal vrij. Houd alleen rekening met onderstaande criteria:
a) het is zeker niet verplicht om een standaard sollicitatiebrief te sturen, we vinden het juist leuk als je een andere vorm gebruikt die weergeeft wie jij bent en wat je kan;
b) wél vinden we het belangrijk om je CV te vangen (ook hierbij geldt: in een vorm/opzet die goed weergeeft wie jij bent);
c) wij beoordelen op inhoud, de vorm geeft jouw persoonlijkheid weer;
d) het is ook mogelijk dat jouw talent en bijdrage op een ander vlak ligt dan de studie die je volgt of gevolgd hebt, waarmee we willen zeggen dat studierichting voor ons niet alles bepalend is. Laat ons wel weten waar jouw talent en/of passie uit blijkt! 

Vragen of reageren?
Margit Bosch

m.bosch@saildenhelder.nl of bel 06 - 41370431. 

 

Afstuderen, opdrachten en andere mogelijkheden

Ben jij bijzonder, talentvol en wil je jouw expertise inzetten om van SAIL Den Helder een onvergetelijke beleving maken, maar staat wat jij voor ons kan en wil betekenen niet in dit overzicht met stagemogelijkheden? 
Pak dan nu je kans en vertel ons wat je in huis hebt en hoe dat een bijdrage kan leveren aan SAIL Den Helder. Wij staan heel erg open voor het bieden van kansen aan gemotiveerd jong talent.

 

 

Sail Den Helder - Good to sea you
Sail Den Helder at Facebook Sail Den Helder at Twitter Sail Den Helder at Linked Sail Den Helder at Youtube Sail Den Helder at Youtube Sail Den Helder at Youtube