Sail Den Helder - Nederlands Sail Den Helder - English Sail Den Helder - Deutsch

Estella Blank - Stagiaire Koninklijke Marine

Functie Stagiare Koninlijke Marine

Opleiding : 3e jaars ROC kop van Noord-Holland - Marketing, communicatie en evenementen, 15 weken stage

Leeftijd : 19 jaar

‘We hebben een podium gehuurd maar die mag geen podium heten, het heet: een verhoging, anders mag hij daar niet staan’.  ‘We willen het vuurwerk 50 meter naar rechts verplaatsen, alleen moeten we dan wel een nieuwe vergunning aanvragen. Waar aan een heel onderzoek aan vast wordt geplakt’. Nu ik een aantal vergaderingen heb bijgewoond weet ik één ding zeker: het is niet niks om zo’n groot evenement te organiseren. Want dit zijn nog maar 2 voorbeelden. Respect voor alle vrijwilligers die zo hun best doen om van Sail Den Helder 2017 een groot succes van te maken! Ik help graag mee. Zo probeer ik lokale leeftijdsgenoten op te trommelen via bekende Heldenaren om mee te gaan helpen. Elk handje is welkom.

 

Mijn opleiding duurt 3 jaar, ik zit nu in mijn examenjaar. 4 dagen in de week loop ik stage bij de Koninklijke Marine waar ik verschillende vergaderingen bijwoon (Sail Den Helder 2017, Marine dagen, TedX en kleinere evenementen). Ik vind het vooral interessant om te zien dat een evenement steeds completer wordt en dat ik uiteindelijk het evenement zelf ga beleven.

 

Zelf zou ik graag een muziekevenement willen organiseren dat zo uniek en bewonderingswaardig is met de focus op aankleding (en goeie muziek). Dat het net voelt als of ze in een andere wereld terecht zijn gekomen. En als het evenement afgelopen is met een verwarrend maar een heel goed gevoel weer terug in de echte wereld gaan. Ik geef graag een goed gevoel aan de medemens.

 

Ik ben Estella Blank en bedankt voor het lezen van mijn verhaal (al heb ik nog veel meer te vertellen).

Sail Den Helder - Good to sea you
Sail Den Helder at Facebook Sail Den Helder at Twitter Sail Den Helder at Linked Sail Den Helder at Youtube Sail Den Helder at Youtube Sail Den Helder at Youtube