Sail Den Helder - Nederlands Sail Den Helder - English Sail Den Helder - Deutsch

Suzanne Wester - Regelen van diverse activiteiten voor Sail vrijwilligers

Functie : Regelen van diverse activiteiten voor Sail vrijwilligers

Opleiding : 2e jaars HBO student Leisure Management Hogeschool Inholland

Leeftijd : 19 jaar

Afgelopen april ben ik in het Sail Academy team gekomen. Het grote evenement komt elke dag weer een beetje dichterbij en er moet nog veel gedaan worden. Ik help daarom graag een handje mee en vang een aantal taken op. Samen met Esther Langelaan organiseer ik de vrijwilligers terugkomdag van 20 mei en het omvalfeest aan het einde van Sail. Daarnaast ben ik bezig met het creëren van een vrijwilligers herinneringen-muur tijdens het evenement.

 

Ik, Suzanne Wester, zit op dit moment in mijn 2e jaar van de studie Leisure Management. Vanuit school hoef ik nog geen stage te lopen, maar ik wilde graag al ervaring opdoen in het werkveld en iets betekenen voor een groot evenement. Om die reden loop ik nu één keer per week stage bij Sail Academy Den Helder. Ik vind het onwijs gaaf om iets te organiseren en het daarna ook daadwerkelijk uitgevoerd te zien worden. De theorieën die wij op school leren krijgen voor mij meer betekenis, nu ik het kan toepassen bij het organiseren van de terugkomdag en het omvalfeest. Ik vind het een leuke uitdaging om voor zoveel vrijwilligers organisatorisch actief te zijn. Het is voor mij daarom een enorm leerzame ervaring. Ik heb veel zin in dit mooie evenement en kijk uit naar de unieke ervaring die het mij gaat brengen.

 

Na mijn bachelor Leisure Management wil ik graag nog een financiële master doen. Met als doel voor ogen een financiële functie in de leisure sector. Zo droom ik ervan om mee te draaien in de organisatie van een succesvol evenement.

 

Sail Den Helder - Good to sea you
Sail Den Helder at Facebook Sail Den Helder at Twitter Sail Den Helder at Linked Sail Den Helder at Youtube Sail Den Helder at Youtube Sail Den Helder at Youtube