Sail Den Helder - Nederlands Sail Den Helder - English Sail Den Helder - Deutsch

Vaartochten

Zakelijke arrangementen

Sail Den Helder 2017 biedt u als bedrijf of organisatie diverse mogelijkheden om uw relaties of personeel in een unieke omgeving te ontvangen. Beleef het grootste evenement van Noord-Holland vanaf het water! Op de volgende pagina's vindt u meer informatie over zakelijke arrangementen.

 

Publieksvaartochten

Per 1 mei is de verkoop van de publieksvaartochten gestart. Op de volgende pagina  vindt u meer informatie en de link om uw tickets direct te kunnen bestellen.

 

Veel gestelde vragen met betrekking tot publieksvaartochten

 • Waar kan ik parkeren? 
  Er wordt een transferium ingericht bij Kooypunt. Hier kunt u parkeren en de gratis bus nemen naar het evenemententerrein. Klik hier voor uitgebreide informatie. U kunt ook met de trein naar Den Helder komen. Het VIP centrum ligt op 10 minuten loopafstand van het station.
 • Waar is de ontvangst?
  Wij ontvangen u graag 30 minuten voor aanvang van uw vaartocht in het VIP centrum - Gebouw 66 op Wilemsoord. Klik hier voor de plattegrond van het evenemententerrein.
 • Op welk schip ben ik ingedeeld?
  De indelig van de schepen wordt bij ontvangst bekend gemaakt. 
 • Ik ben slecht ter been, kan ik wel mee?
  Het terrein van Willemsoord is afgesloten voor verkeer en dus kunt u niet dichtbij het VIP centrum parkeren. Het is vanaf Willemsoord ruim 10 minuten lopen naar de opstapplaats voor schepen. Het aan boord komen gaat via een loopplank die afhankelik van het getij vrij steil kan zijn. Aan boord zijn op alle schepen banken en stoelen aanwezig maar het toilet is soms alleen bereikbaar via een steile trap. Indien bovenstaande geen problemen oplevert kunt u met ons meevaren. Indien een van bovenstaande niet voor u mogelijk is dan adviseren wij, om op de dag zelf teleurstellingen te voorkomen, geen vaartocht te reserveren.

 

 

Sail Den Helder - Good to sea you
Sail Den Helder at Facebook Sail Den Helder at Twitter Sail Den Helder at Linked Sail Den Helder at Youtube Sail Den Helder at Youtube Sail Den Helder at Youtube