Sail Den Helder - Nederlands Sail Den Helder - English Sail Den Helder - Deutsch

Vrijwilligers

Vrijwilligers

Zonder vrijwilligers is een evenement zoals SAIL Den Helder 2017 niet mogelijk. Daarom hebben we jouw hulp nodig om dit tot een groot succes te maken!

 

Heb jij, net als wij, een passie voor het maritieme nautische erfgoed en zet je met liefde alle zeilen bij om iedere bezoeker te laten genieten van dit unieke evenement, dan ben jij voor ons onmisbaar. Dan speel jij een belangrijke rol voor, tijdens en na dit prachtige evenement! 

 

Enkele maanden geleden zag het er naar uit, dat we (vrijwel) geen slaapplaatsen vanuit Sail konden regelen. Inmiddels ziet dat er gunstiger uit, zij het dat het nog steeds een uitdaging is.. Hoewel wij er vanuit gaan, dat iedereen uit de directe regio voor een eigen slaapplaats zorgt, zal dat iets flexibeler worden gehanteerd. Na een lange dag moet de reis naar huis nog wel te doen zijn. We willen geen ongelukken door vermoeidheid.

 

Aanmelden als vrijwilliger kan alleen nog voor het Helders Dorp via: info@citymarketingdenhelder.nl

 

Want dan wordt jij vrijwilliger van SAIL Den Helder 2017!

Werken bij SAIL Den Helder 2017 betekent werken voor een uniek grootschalig event, dat zowel nationaal als internationaal tot ieders verbeelding spreekt. De indrukwekkende Tall Ships vertellen de inspirerende verhalen van ons verleden. Over onze unieke geschiedenis van zeehelden en internationale handel. Deze editie van SAIL Den Helder zal meer dan ooit ook de verbinding met de toekomst leggen. Wat kunnen we leren van dat succesvolle verleden, welke lessen leert dat ons voor de toekomst? SAIL Den Helder 2017 wordt tenminste net zo indrukwekkend als de vorige edities met theater en spektakel op het water en de kades. Daarnaast valt heel veel te genieten en te leren van de Marinedagen 2017 die tegelijkertijd worden gehouden. Een evenement dat zijn weerga niet kent, het grootste nautische evenement in Nederland.  

 

Vanaf begin september 2016 konden enthousiaste vrijwilligers, middels het dan beschikbare aanmeldformulier op de vrijwilligers pagina, zich aanmelden. Op deze pagina vindt u een overzicht van de beschikbare functies en beschrijvingen van wat deze functies inhouden. 

Sail Den Helder - Good to sea you
Sail Den Helder at Facebook Sail Den Helder at Twitter Sail Den Helder at Linked Sail Den Helder at Youtube Sail Den Helder at Youtube Sail Den Helder at Youtube